lördag 21 mars 2009

Den statsunderstödda propagandistiska lögnblaskan Expo skiter i svenska kvinnor, faktum är Expo skiter i alla svenskar och helst vill se fler döda svenskar för att kunna tjäna en slant på sitt engagemang hos Expo.

Tidningen och dess anställda uppmuntrar till och med övergrepp på svenska kvinnor genom att konsekvent förneka de eviga våldtäkternas uppenbara orsaker – den ohämmade icke-europeiska invandringen.

En tjej kontaktade redaktionen med en e-post-konversation hon haft med Daniel Olsson på Expo angående det brutala överfall två svenska kvinnor utsattes för på nyårsafton för nästan exakt ett år sedan. I konversationen meddelar Olsson att vare sig han eller någon annan på Expo kommer att uppmärksamma rättegången mot de fyra somalier som våldtog, misshandlade och rånade de unga kvinnorna.

Det är ingen nyhet att Expo består av en grupp människor som är lika smutsiga och ohederliga som resten av deras kollegor inom regimvänlig media.

Expo lever på Döda Svenskar
Utan döda svenskar skulle inte Expo existera. Expo finansieras nämligen delvis av Allmänna arvsfonden som består av kapital från avlidna svenskar som inte har någon arvinge. Där hämtar Expo sina blodspengar. Döda svenskar tiger – tycks vara Expos devis när de fyller sina fickor med pengar från avlidna personer som inte kan motsätta sig hur deras konfiskerade egendomar spenderas.
För en gammal kommunistisk folkmordsanhängare som Robert Aschberg spelar det nog ingen roll för hans samvete om han är ansvarig utgivare för en tidning som livnär sig på andra människors död eller inte. Det är ”business as usual”, för den judiska kommunistsläkten Aschberg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar